Skip to main content

Trainingen Conflictmangement

Onze trainingen zijn van een geheel eigen signatuur. Ons motto is: ‘Je doet het goed of je doet het niet’.  Waarmee wij willen zeggen dat een training wel iets moet opleveren.

Theorie over conflictmanagement is interessant en passeert de revue tijdens onze trainingen maar vormt niet de hoofdmoot.

De nadruk bij onze trainingen ligt op de praktische oefening en toepasbaarheid van datgene wat wij overbrengen. Dat betekent dat onze trainingen niet vrijblijvend zijn maar dat elke deelnemer, in een veilige omgeving, wordt uitgedaagd om zijn/haar eigen rol in een conflict te (be)zien. Dat geldt ook voor leidinggevenden.

De praktijkkennis die wij tijdens ons jarenlange werken als mediator, docent en onderzoeker op het terrein van conflictmanagement, hebben opgedaan, passen wij toe in onze trainingen.

Niet zonder trots willen we hier ook nog noemen dat Tanja van Mazijk in 2009, 2013, 2015, 2017 en 2018 genomineerd is voor Docent van het Jaar van de Hogeschool Utrecht.

Onze trainingen zijn didactisch onderbouwd en gebaseerd op vooraf gestelde leerdoelen.

Op verzoek verzorgen wij in company trainingen. Samen met u stellen we de gewenste leerdoelen vast en geven u inzicht op de manier waarop wij die leerdoelen willen bereiken.

Mocht u meer over ons willen weten dan staat hieronder meer uitgebreide informatie over onze ervaring met betrekking tot trainingen en onderwijs:

 

Marion en Tanja zijn:

Docent/trainer bij de NSPOH (National School of Public Health) voor praktijkondersteuners bedrijfsartsen. Zij doceren over het onderwerp “conflicten bij de re-integratie van de zieke werknemer”.

Docent/trainer ‘Mediation bij Arbeidsconflicten’ bij het Intstituut voor Arbeid en Organisatie van de Hogeschool Utrecht

Docent/trainer ‘Conflictmanagement’ bij het Instituut voor Recht van de Hogeschool Utrecht

Gastdocent/trainer ‘Mediation en Conflictmanagement’, aan het Utrecht Law College

Gastdocent/trainer ‘Mediation en Conflictmanagement’ aan de University of Aarhus.

Marion is hogeschooldocent verbonden aan het Instituut voor Recht.

Marion is van 2009 – 2017 coördinator en hoofdtrainer geweest bij de post HBO Mediation van de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is Marion trainer bij de opleidingen ‘Conflicthantering’ en ‘Mediation’ bij Schouten en Nelissen University. Ook ons zij als trainer verbonden aan de post HBO ‘Verlies- en rouwtherapie’ van de Sociale Academie Utrecht (SAU)

Tanja is hogeschooldocent Arbeidsrecht aan het Instituut voor Business Administration en het Instituut voor Arbeid en Organisatie van de Hogeschool Utrecht

Tanja is trainer bij verschillende mediationopleidingen waaronder de opleiding Mediation bij Arbeidsconflicten van de HU. Van 2009 t/m 2017 is zij hoofdtrainer geweest bij de MfN gecertificeerde post-hbo opleiding HU Mediation waar zij toekomstige mediators heeft opgeleid.

Close Menu

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com